Empresa immobiliària a Granollers (BARCELONA)

Som una empresa amb una sòlida implantació al mercat immobiliari, ja que ens avalen més de 30 anys de trajectòria en el sector. 

Disposem de tot tipus d'immobles, des de locals, naus industrials i solars fins a pisos i cases, ja sigui de venda o lloguer. També tenim promocions d'obra nova que de ben segur cobriràn totes les seves expectatives de llar.

 

En pot trobar a les zones del Vallès Oriental, el Barcelonès, Osona i el Maresme.

I, a més, disposem d'una seu a l'illa d'Eivissa, on els nostres professionals treballen amb lloguers, lloguers temporals i compra vendes.


 

Tracte personalitzat

Si està pensant en canviar de residència o en complir el seu somni i posar en marxa un negoci, no dubti en consultar-nos. Estem segurs que junts trobarem l'immoble ideal per vostè. També pot donar una ullada als immobles que actualment tenim publicats, i si creu que pot estar interessat en algun d'ells, els nostres agents estaran encantats d'atendre'l.

 

Si, en canvi, el que busca és vendre o llogar alguna propietat, vingui a la oficina i en parlarem. Ens agrada tractar personalment amb cadascun dels nostres clients i així arribar a acords satisfactoris.

Propietats Grama S.L.

Plaça Maluquer i Salvador, 26 - 08401 GRANOLLERS

Telf. 938 794 499 - 609 008 911

comercial@propietatsgrama.net

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Propietats Grama S.L.