En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

Propietats Grama S.L.

 

Número d'identificació fiscal:

B60869138

 

Domicili social:

c / Girona 17

08402 Granollers

 

Correu electrònic:

info@grama.net

 

Telèfon:

+34 938794499

 

Dades d'inscripció en el registre mercantil:

GRAMA Gestions Immobiliàries, societat [especificar] constituïda en [especificar], l'any [especificar], per Escriptura Pública nombre [especificar], davant el notari [especificar], de l'Il·lustre Col·legi d'[especificar].

 

Inscrita en el Registre Mercantil de [especificar] en el tom [especificar], foli [especificar], secció [especificar] i fulla [especificar], inscripció [especificar].

 

Dades relatives a l'autorització administrativa prèvia per a l'exercici de l'activitat:

[Especificar]

 

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa GRAMA Gestions Immobiliàries amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre GRAMA Gestions Immobiliàries i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, subs completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre let.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Propietats Grama S.L.